TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cemal Gökhan Cengiz başkanlığında olağan aylık toplantı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda (Tekirdağ TSO) gerçekleşti.

Gerçekleşen toplantıya Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay da katılarak TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’ni Tekirdağ TSO’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, girişimcileri ve gençleri her zaman önemsediklerini ifade etti. Günay, icra komitesinin Tekirdağ oda/borsalarına kayıtlı girişimcilerden oluştuğunu, oda/borsa başkanlarının ve yöneticilerinin girişimcilerin yanında ve destekçileri olduğunu belirterek “Girişimcilik günümüz ticari hayatının en çok öne çıkan kavramı haline geldi. Gelişmiş ülkelere baktığımızda kadın ve genç girişimci sayısının çok fazla olduğunu görüyoruz. Ülkemizin daha da gelişmesi ve ekonomimizin daha da yukarı seviyelere çıkması için TOBB öncülüğünde kurulan girişimciler kurullarımızı odalar ve borsalar olarak yaptığımız etkinlik ve çalışmalarla desteklemeye devam edeceğiz. Bugün gerçekleşen olağan aylık toplantının da hayırlı olmasını temenni ediyor, katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Tekirdağ GGK Aylık Olağan Toplantısı Tekirdağ TSOda Gerçekleşti
Tekirdağ Genç Girişimciler Kurulu