Odamız 2. Meslek Komitesi MARBLE İZMİR Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarına Ziyarette Bulundu

22 Nisan 2024
Odamız 2. Meslek Komitesi MARBLE İZMİR  Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarına  Ziyarette Bulundu

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2.Meslek Komitesi 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde İzmir Fuar Alanında gerçekleşen MARBLE İZMİR  Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarına  ziyarette bulundu.

Fuara 2.Meslek Komitesi  Başkanı Eşref Doğan Yılmaz, Komite Başkan Yardımcısı Aytek Balsak, Komite Üyeleri; Göksel Şahin, Kaya Kumyol, Sinan Topçu, Deniz Sarı , Barış Altınöz, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Korkut, Ertuğrul Adıgüzel,  Genel Sekreter İbrahim Karağöz ve 2.Meslek Komitesi Grubu üyesi Almer Granit Alaattin Topçu katılım sağladı.

HABER GÖRSELLERİ