16 Nisan 2024
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2. Meslek Komitesi Üyeleri Ziyaret Etti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2. Meslek Komitesi Başkanı Eşref Doğan Yılmaz , Komite üyeleri; Deniz Sarı ve Barış Altınöz,  Meslek grubu üyeleri; Atılgan Makina Tesisat ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi  Serhat Silahlıyı, Çorlu Dinamik Mühendislik Makina Tic. Ltd. Şti firma yetkilisi  Ali Güleç’i, Kurtoğlu Alüminyum Maden İnşaat Tarım ve Hayvancılık San. Tic. A.Ş. firma yetkilisi Özgür Saral’ı , Ilgın Boya  firma yetkilisi Burak Beyi, Çorlu Özgür Forklift Mühendislik San. Tic.  Ltd. Şti. firma yetkilisi Ümit Bulut’u, Danışmazlar Damper Şase İmalatı San. Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi Süleyman Danışmaz’ı , Trakya Karataş Tarım Aletleri ve Otomotiv Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Çorlu Şubesi firma yetkilisi Ufuk Tunç’u, Yiğit Arzuman Mekatronik San. Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi  Yiğit Arzuman’ı, Aral Torna Makina San. Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Selim Aral’ı, Yıldırım Lazer Mekatronik firma yetkilisi, Yıldırım Can Doğan’ı, Ezba Mekatronik San. ve Tic. Ltd. Şti.  firma yetkilisi Zuhal Aygören’i, Üçel Otomatik Kapı Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti.  firma yetkilisi Serkan Keskin’i, Metod Sızdırmazlık ve Endüstri Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi Sedat Öztürk’ü, Akkaya Galvaniz Metal İnşaat Otomotiv Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi  Fırat Akkaya, 4 Low Garage Otomotiv Ltd. Şti. Firma Yetkilisi  Serdar Özer’i, Aktif İstif San. ve Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi Doğan Gayretli’yi , Doğa Pvc Isı Sistemleri İnş. ve Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi Güner Karaman’ı , Zaimoğlu Cephe Sistemleri Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Firma Yetkilisi Yakup Zaimoğlu’yu, Doğanser Grup Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi Volkan Doğan’a  ziyarette bulundular.

Ziyarette; odamız ve 2. Meslek Komitesi faaliyetleri ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşülerek, bilgi alışverişinde bulunuldu

HABER GÖRSELLERİ