20 Eylül 2024
Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti Odamıza Ziyarette Bulundu

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın  Arslan KELEŞ, Meclis Başkanı Sayın Tasin TANYILDIZ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Serdar BAKKAOĞLU, , Yönetim Kurulu Üyeleri; Cem GÜL, Ali ÖZKAN, Akademik Danışman Sayın Doç Dr. Ferdi KESKİNOĞLU ve Genel Sekreter Sayın Gündüz ACAR  Odamıza ziyarette bulundular.

Heyet; Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem TUNALI, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail KORKUT ve Genel Sekreter İbrahim KARAĞÖZ tarafından ağırlandı.

Bölgemiz ve odamız faaliyetleri hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN; karşılıklı  işbirliğini güçlendirmek adına yapılan bu tür ziyaretlerin önemli olduğunu vurguladı.

HABER GÖRSELLERİ