11 Eylül 2024 Tekirdağ Dijital Dönüşüm Konferansı Daveti Hak.

26 Ağustos 2024
11 Eylül 2024 Tekirdağ Dijital Dönüşüm Konferansı Daveti Hak.

SAYIN ÜYEMİZ,

TOBB ,Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ,Tekirdağ ili  Oda/Borsalar eş ev sahipliğinde 11 Eylül Çarşamba saat 13:30’da Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu ve Gösteri Merkezi'mizde , KOBİ'lerin dijital dönüşümleri odağında dijital iş servisleri, KOBİ'ler için sürdürülebilir gelecek,e-ticaret ve e-ihracatta başarının sırrı, iş süreçlerinde dijitalleşme trendleri, sanayide otomasyon ve yerel tecrübe paylaşımı oturumlarının gerçekleştirileceği Akıllı KOBİ Tekirdağ Dijital Dönüşüm Konferansı’na katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

İzzet VOLKAN

Yönetim Kurulu Başkanı

NOT:Konferansa ücretsiz katılmak ve etkinlikte dağıtılacak sınırlı sayıdaki ücretsiz çözüm paketlerinden faydalanmak için;
 “Kayıt Ol” butonundan etkinliğe katılım kaydınızı gerçekleştirebilir, detaylı etkinlik programını ve konuşmacıları kayıt linkinden inceleyebilirsiniz.