10 Temmuz 2024
Çorlu TSO 5. Meslek Komitesi Üyeleri Ziyaret Etti

Odamız 5. Meslek Komite heyeti; odamız üyeleri arasında bulunan Termo Isı Sistemleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Bayersan Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zülbaharoğlu Tekstil Saraciye Malzemeleri ve Aksesuarları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çorlu Şubesi, Lara Kozmetik Hijyenik Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi firmalarını ziyaret ettiler.

Yapılan üye ziyaretlerine 5. Meslek Komitesi Başkanı Vildan YAYLACIK ve Komite Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal ATAK ziyaretlere eşlik etti.

Ziyaretler esnasında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak; odamız ve 5. Meslek Komitesi faaliyetleri ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşülerek, bilgi alışverişinde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ