Çorlu TSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

3 Ağustos 2009
Çorlu TSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar OĞUZ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Zeki GÜCER, Ali Rıza FINDICAK, Muammer GÜNER, Serkan ERÇİLİ 11 Ağustos 2009 tarihinde Tezcanlar Süt Ürünleri San. Tic. A.Ş. yetkilisi İzzet TEZCAN'a ziyarette bulundular.

***

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Serdar OĞUZ, Mehmet AĞU, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza FINDICAK 30.07.2009 Perşembe günü M. Ereğlisi Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ)  İşletmeler  Müdürü Ömer Faruk KADIOĞLU’nu, ayrıca, Çorlu TSO Yöneticileri M. Ereğlisi Üyelerimizden Öznur Otomotiv Denizcilik Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi ve Ticaret Ltd. Yetkilisi Bülent ŞENGÜLLÜ, Gülseven Mobilya Turizm Ev Gereçleri Gıda San. ve Ticaret Ltd. Şti. Yetkilisi Zekayi GÜLSEVEN’i ziyaret ettiler.

Haber Resimleri