Ticari Yetkinlik Programı Tanıtımı

31 Mayıs 2024
Sayın Üyemiz,
İlgi: İstanbul Ticaret Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin 29.05.2024 tarihli e-postası,
İlgide kayıtlı e-postada, Yönetsel Destek Hizmetleri verilen farklı sektörlerdeki firmalarda yapılan çalışmalarda;

1.Vergi Mükelleflerinin 2.Şirket Ortaklarının 3.Şirket Yöneticilerinin ve 4. Şirket Muhataplarının

Türk Ticaret Kanunun 20.maddesinin 2.fıkrasında yer alan “Tüccar Basiretli Olmalıdır” ibaresi kapsamında fark ettiğimiz eksikliklerini tamamlayarak bilinçli ve hukuka uygun hareket ederek iş dünyasına dolayısıyla ekonomiye katkıda bulunmak amacıyla İstanbul Ticaret Üniversitesi olarak Bilim Teknoloji Derneği iş birliğiyle hazırlanan TİCARİ YETKİNLİK PROGRAMINI ilginize sunuyoruz.

2024 Temmuz ayında başlayacak programın ZOOM ortamındaki eğitimine %.70 oranında devam edip programdan özümsediklerini eposta ile sunumlarından 70 puan alanlara KATILIM ve ilave finalde TÜ.SEM merkezinde yapacakları yüz yüze sunumda 70/100 puan alanlara BAŞARI Sertifikası verileceği belirtilmiştir.

08.06.2024 – saat: 10:00-13:00 arasında yapılacak olan tanıtım buluşmasına katılmak için ZOOM linkini tıklayarak katılabileceğiniz bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız
Saygılarımızla