ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI

EN DE

Guatemala Uluslararası Eşleştirme Programı, 19-21 Haziran 2024

28 Mayıs 2024

SAYIN ÜYEMİZ,

İlgi: TOBB ‘nin 24.05.2024 tarih ve   5222 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda; 19-21 Haziran 2024 tarihinde, Guatemala şehrinde, Uluslararası İkili İş Görüşmeleri düzenleneceği bildirilmektedir. Davet yazısı ve detaylı bilgileri ekte yer alan etkinliğe katılım ücretli olup ödeme bilgileri ekteki dokümanda yer almaktadır. Etkinliğin Türk ihracatçıları için aşağıdaki faydaları sağlayacağı belirtilmektedir.

Pazar Erişimini Genişletmek: Bu etkinliğe katılmak, Türk ihracatını teşvik etmek, Guatemala ve Orta Amerika'nın canlı pazarına erişim sağlamak için eşsiz bir fırsat sunar.

İşbirliği: Guatemala, Orta Amerika ve diğer ülkelerden 800'den fazla iş profesyonelinden oluşan çeşitli bir ağ ile etkileşim kurun. Uluslararası ihracatçılarla değerli bağlantılar kurun ve potansiyel işbirliklerini ve ticari girişimleri keşfedin.

İş Fırsatları: Kanıtlanmış ticari ve kurumsal görüşmeler metodolojimiz, katılımınızın en üst düzeye çıkarılmasını sağlar. Hedeflerinizle stratejik olarak uyumlu 12 tane önceden planlanmış B2B atamaları ile şirketinizin profiline göre uyarlanmış ve kişiselleştirilmiş iş karşılaşmalarından yararlanın. 

Pazar Görüşleri ve Rehberliği: Yerel pazara paha biçilmez görüşler sunan etkinlik öncesi iş konferansımızla eğrinin ilerisinde kalın. Guatemala pazarında gezinmek ve geliştirmek için temel bilgiler, temel avantajlarla dolu pratik bir rehber alın.

 

Bilgilerinize sunarız
Saygılarımızla

İbrahim KARAĞÖZ
Genel Sekreter