Ekonomi Ve Hukuk Buluşmaları Tekirdağ Toplantısı Odamız Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

28 Mayıs 2024
Ekonomi Ve Hukuk Buluşmaları Tekirdağ Toplantısı  Odamız Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Ekonomi Gazetesi ve Daha İyi Yargı Derneği işbirliğiyle düzenlenen Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları Tekirdağ toplantısı  gerçekleşti.

"Sürdürülebilir Büyüme İçin Daha İyi Yargı” teması ile düzenlenen toplantıda hukuk sistemindeki sorunların ekonomiye yansımaları ele alındı.

Toplantıda; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, TRAKYASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖĞÜCÜ,  Tekirdağ Baro Başkanı Av. Egemen GÜRCÜN,  ÇİSAD Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ayhan CİVAN,  Daha İyi Yargı Derneği Genel Sekreteri Tuğçe ÖZBİLEN, Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan GÜLDAĞ, Daha İyi Yargı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av. Mehmet GÜN, TOBB ETÜ Öğretim Üyesi Ekonomi Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Fatih ÖZATAY, Sürdürülebilir Büyüme İçin Daha İyi Yargı” teması ile düzenlenen toplantıda hukuk sistemindeki sorunların ekonomiye yansımaları ele alındı.

HABER GÖRSELLERİ