Çorlu TSO´dan Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT´a Tebrik Ziyareti

21 Mayıs 2024
Çorlu TSO´dan  Çorlu  Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT´a Tebrik Ziyareti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Meclis Başkanı Erdim NOYAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Kaya KUMYOL, Cem TUNALI, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul ADIGÜZEL, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail KORKUT, Elif PERÇİNOĞLU, Tamer SERT, Ahmet BAYRAM, Umut GÜNGÖR ve  Genel Sekreter İbrahim KARAĞÖZ, yerel seçimler sonrasında göreve yeniden seçilen Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT’a  ziyarette bulunarak başarılar dilediler.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN gerçekleşen ziyarette Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT’a görevinde başarılar dileyerek; “Çorlu için yaptığınız özverili  çalışmalardan dolayı sizlere şahsım ve odamız adına teşekkür ediyorum. Bölgemizin gelişimi için birlik ve beraberlik içerisinde  çalışarak güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT; “Trakya’nın metropolü konumunda olan Çorlu,  ticaret ve sanayi bakımından son derece önemli bir yere sahip. Bizler hep birlikte el ele vererek bölgemize güzel hizmetler vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette; Odamız projeleri, faaliyetleri ve bölgemizin sosyo - ekonomik yapısı hakkında  görüş alışverişinde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ
Çorlu TSO´dan  Çorlu  Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT´a Tebrik Ziyareti