125 Katılımcı İle Çorlu TSO Genel Girişimcilik Eğitimi Devam Etti

6 Ekim 2009
125 Katılımcı İle Çorlu TSO Genel Girişimcilik Eğitimi Devam Etti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Tekirdağ İşletme ve Geliştirme Merkez Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ‘Genel Girişimcilik Eğitimi’ 03 Ekim 2009 Cumartesi günü başladı.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonu’nda gerçekleştirilen ‘Genel Girişimcilik Eğitimi’ne ilk gün 103 katılımcı iştirak etti. Eğitimin İkinci haftasında ise 125 kişi ile devam etti.
Çorlu KOSGEB Sinerji Odağı Temsilcisi Yrd.Doç. Faris KOCAMAN ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Levent BORMALI’nın açış konuşmaları ile  başlayan  ‘Genel Girişimcilik Eğitimi’ni Eğitim Danışmanı Atilla BAŞLAR verdi.
Konu hakkında bir açıklama yapan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ; Eğitimimizin 103 katılımcı ile başlaması bizleri Odamız ve  Çorlu’muz adına mutlu etmiştir. Girişimci ve girişimci adaylarına yönelik gerçekleştirdiğimiz eğitimimizin katılımcı sayısı bizlere kentimiz, bölgemiz dolayısıyla ülkemizin gelişimi  adına umut vermiştir. Eğitim Danışmanı Ali BAŞLAR’ın katılımcılar ile istişare ederek gerçekleştirdiği Genel Girişimcilik Eğitimimiz; 10-11 ve 17 Ekim 2009 tarihlerinde, 09:00-16:00 saatleri arasında odamız konferans salonunda devam edecektir. İlk gününde ‘Girişimcilik Potansiyeli Değerlendirme ve İş Fikri Değerlendirme Eğitimi’nin verildiği Eğitimimizde; ‘Yapılabilirlik Araştırması Eğitimi’, ‘Pazarlama Planı Eğitimi’, ‘Üretim Planı, Yönetim ve Organizasyon Planı Eğitimi’ ve Finansal Plan Eğitimi’ verilerek; toplam 26 saatte tamamlanacak eğitimimiz sonucunda katılımcılara Sertifika verilecektir’ dedi.