Çorlu TSO´da E-Ticaret Eğitimi Gerçekleşti

1 Nisan 2015
Çorlu TSO´da E-Ticaret Eğitimi Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen E-Ticaret Eğitimi 01 Kasım 2014 tarihinde Odamız Konferans Salonunda gerçekleşti.

Eğitime Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Hasçelik ve Meclis Üyesi Mesut Tavukçu katılımda bulundu.

Eğitimde sunumu gerçekleştiren Platin Market E- Ticaret Yazılımları İstanbul Bölge Müdürü Emre GÜLAS; İnternet ve E-ticaret Dünyası, Türkiye'de internet ve E-ticaret rakamları, E-ticaret'te Başarının yapıtaşları, Altyapı, işletme ve pazarlama stratejileri, Altyapı Planlaması,Yazılım, donanım tercihi ve güvenlik ihtiyaçları, İşletme Planlaması, Tedarikçi, ödeme sistemleri ve taşıma entegrasyonları, Pazarlama Stratejisi, Reklam ve pazarlama teknikleri, Sosyal Ticaret, Sosyal medya kullanımı ve E-ticarete etkisi konularında katılımcılara bilgiler verdi.