Odamız Eğitim, Girişimcilik ve İstihdam Komisyonu Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Kapsamında Toplantı Gerçekleştirdi

4 Aralık 2023
Odamız Eğitim, Girişimcilik ve İstihdam Komisyonu Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Kapsamında  Toplantı Gerçekleştirdi

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,  İŞKUR Çorlu Şubesi, Odamız Eğitim, Girişimcilik ve İstihdam Komisyonu, Şehit Ulaş Türk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Bölgemiz Muhtarları  sosyal sorumluluk kapsamında odamız Batı Eğitim Salonu’nda bir araya geldiler.

Toplantıya; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan Yönetim Kurulu Üyeleri; Elif Perçinoğlu, Tamer Sert ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz katılımda bulundu.

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Erdoğan’nın sunumunu gerçekleştirdiği toplantıda; Çorlu İşkur Müdürü Sayın Aslıhan Moğulkoç “Kariyer Seçiminin Önemi”, Çorlu İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Sayın Fatih Yüceur “İşkur Hizmetleri”, Şehit Ulaş Türk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yrd. Sayın İbrahim Sevim “Meslek Liseleri” hakkında bilgiler verdiler.

HABER GÖRSELLERİ