Çorlu TSO´ya Akreditasyon Standardı Gözden Geçirme Ziyareti Gerçekleşti

20 Kasım 2023
Çorlu TSO´ya Akreditasyon Standardı Gözden Geçirme Ziyareti Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, değerlendiricimiz Özlem SAVRAN tarafından 16 - 17 Kasım 2023 tarihlerinde "Akreditasyon Standardı Gözden Geçirme Ziyareti" gerçekleşti.

Söz konusu ziyarette, yeni Akreditasyon Standardı'nda yer alan tüm temel yeterlilik, temel hizmet ve yeni nesil hizmetler kriterlerine ilişkin uygulamalarımız değerlendirici tarafından gözden geçirildi.

Gözden geçirme ziyareti kapsamında; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Tunalı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul Adıgüzel, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail Korkut, Tamer Sert, Meclis Üyesi ve Akreditasyon İzleme Komitesi Üyesi Deniz Sarı ve ilgili birimlerden sorumlu tüm personel katılımda bulundu.