Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Daveti

14 Kasım 2023

SAYIN ÜYEMİZ,

İlgi: TOBB ‘nin 13.11.2023 tarih ve  5237521 sayılı yazısı,

Sayın Valimizin Başkanlığını yürüttüğü Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulunda; Bakanlığımızca yürütülen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı çerçevesinde Ülkemizde destek alan 176 projeden 9'unun İlimizde bulunmasının İlimizin bu konudaki potansiyelini ortaya koyduğu, ilaç, kimya, makine, metal, elektrikli teçhizat, elektronik vb. sektörlerde faaliyet gösteren firmaların bu konuda bilgilendirilmesi ile ithal edilen birçok ürünün yerlileştirilmesinin mümkün olacağı değerlendirilmiş olup, bahse konu destekten faydalanan firma sayısının artırılması amacıyla Bakanlığımız Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü'nden davet edilecek bir uzman tarafından söz konusu desteklerin İlimiz sanayicilerine tanıtılacağı bir etkinlik düzenlenmesi hususunda karar alınmıştır. İlimizde ilaç, kimya, makine, metal, elektrikli teçhizat, elektronik vb. sektörlerde faaliyet gösteren Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programından faydalanabileceği düşünülen firmaların katılımını hedefleyen toplantı 21.11.2023 tarihinde saat 14:00'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinize sunarız