12.YÖREX-Yöresel Ürünler Fuarı İkili İş Görüşmeleri

11 Eylül 2023

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız yazıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğinde ve Antalya Ticaret Borsası organizasyonunda "Sizin Oraların Nesi Meşhur?" sloganıyla 02-05 Kasım 2023 tarihlerinde, ANFAŞ-Antalya Fuar ve Kongre Merkezi'nde 12.YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, YÖREX'te her yıl coğrafi işaretli ürünler üreten ve ticaretini gerçekleştirenlerin, ulusal ve uluslararası market zincirleri ve e-ticaret portaları yöneticileriyle bir araya gelip ikili iş görüşmelerinde (B2B eşleştirme) bulundukları ifade edilmiştir.

Bu çerçevede, YÖREX'in düzenlendiği fuar merkezinde yer alan TOBB standında gerçekleştirilecek olan B2B eşleştirme programına katılmak isteyen üyelerin https://yorex.com.tr/b2b/ yer alan başvuru formunu doldurmaları gerektiği belirtilmiştir.

Bilgilerine sunarız.

Ayrıntılı bilgi için;