Savunma Sanayi Buluşmaları Toplantısı

14 Temmuz 2023

Sayın ÜYEMİZ,

Sanayi firmalarımızın yüksek katma değerli ürünler üretmesi ve firmalarımıza pazar bulunması amacıyla, Sayın Valimiz Aziz YILDIRIM’ın başkanlığını yürüttüğü  Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu’nun (SANTEK) kararı ile Tekirdağ İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ve Odamız işbirliğinde gerçekleştirilecek ve savunma, uzay, havacılık vb. sektörlerinin lider firmaların tedarik birimleri ile bir araya gelinecek “Savunma Sanayi Buluşmaları” Toplantı Programı aşağıda tarafınıza sunulmuş olup, söz konusu toplantımıza katılımınızdan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla.

PROGRAM:

Tarih  : 19.07.2023, Çarşamba

Yer      :Çorlu TSO Enis SÜLÜN Konferans Salonu Gösteri Merkezi

13:30 : Firmaların sunumları ( Aselsan A.Ş., Baykar Makine San.ve Tic.A.Ş., Makine Kimya Endüstrisi Kurumu, Türk Havacılık ve Uzay San.A.Ş., Repkon Savunma Sist.A.Ş.)

15:00 : İkili görüşmeler