6 Temmuz 2023
Seymen Kavunu Lansman Toplantısı Odamızda Gerçekleşti

Çorlumuzun tarihi ve kültürel özelliklerini gün ışığına çıkararak ülkemize tanıtmak ve bölgemizin başta ekonomisi olmak üzere turizm ve kültürüne de katkıda bulunmak amacıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve  Çorlu Belediyesi ortaklığıyla Türk Marka ve Patent Kurumu'na başvurusunu yaptığımız "Seymen Kavunu" 01.08.2022 tarihinden itibaren korunmak üzere, 19.06.2023 tarihinde "Coğrafi İşaret" alarak tescil edilmiştir.

Buna istinaden; Çorlumuzun bu ilk coğrafi işaretli ürünü olan "Seymen Kavunu" lansman toplantısı odamızda gerçekleşti.

Toplantıya; Çorlu Belediye Başkanı  Sn.Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.İzzet Volkan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn.Mahmut Şahin, Sn. Prof. Dr. Halim Orta, Çorlu İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sn.Ahmet Yılmaz, Seymen Mahallesi Muhtarı Sn.Aydın Dinler ve Basın Mensupları  katılımda bulundular.

HABER GÖRSELLERİ