TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni Gerçekleşti

1 Haziran 2023
TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni Gerçekleşti

T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın teşrifleriyle, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen  “TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni” gerçekleşti.

Törene; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, TOBB Genel Kurul Delegeleri; Barış Güler, Kemal İnan, Mustafa Bahadır Yekeler, Zihni Kumaşoğlu, Göksel Şahin, Levent İpekoğlu, Necati Yıldız, Mutlu Turna, Serkant Hocaoğlu ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz katılımda bulundu.

Törende; TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Genel Kurul  Delegeliğinde 10 yılını tamamlayan Odamız Meclis Üyesi Sayın Göksel Şahin’e  Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi.