Odamız Tarafından Düzenlenen Yargı Kararları Işığında Kentsel Dönüşüm Semineri Gerçekleşti

22 Haziran 2023
Odamız Tarafından Düzenlenen  Yargı Kararları Işığında Kentsel Dönüşüm Semineri Gerçekleşti

Odamız tarafından düzenlenen “Yargı Kararları Işığında Kentsel Dönüşüm” konulu seminer gerçekleşti.

Seminerde; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Riski Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Sevim Avcı Yener ve Tekirdağ Barosu Av. Ertan Arslan tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve riskli yapılarla ilgili yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verildi.

HABER GÖRSELLERİ