Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimleri Hk.

15 Haziran 2023

Sayın Üyemiz,

Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimi 07 Temmuz 2023 Cuma günü 09.30 – 16.30 saatleri arasında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası 2.katında gerçekleştirilecektir.

Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esasları gereği; İl Delegeliği seçimine katılacak olan sigorta acentelerine ait liste, 13.06.2023 – 14.06.2023 tarihlerinde Tekirdağ TSO giriş katında bulunan ilan panosunda ve www.tekirdagtso.org.tr internet sitesinde ilan edilecektir.

Sigorta Acenteleri seçmen listesine ilan süresinde itiraz etmek isteyen acentelerimizin Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği’ne yazılı olarak başvurmaları gerekmektedir.

İl delegeliği adaylığı için başvurular 03 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlayacak olup, başvuru alımına ilişkin süre 05 Temmuz 2023 Çarşamba günü mesai bitiminde sona erecektir.

Sigorta Acenteleri İl Delege Seçmen listesi ve Sigorta Acenteliği İl Delege Seçim takvimi aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.
Saygılarımızla

DOSYALAR / BELGELER