Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları ve Teşkilat Üyeleri Odamıza Ziyarette Bulundu

3 Mayıs 2023

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları; Sn.Mestan Özcan, Sn.Gökhan Diktaş, Sn.Hakan Sunal, Sn.Abdullah Öğe, Sn.Akın Yılmaz, Sn.Müge Yıldız Topak, Sn.Defne Gezer, Tekirdağ İl Başkanı Sn.Ali Gümüş, Çorlu İlçe Başkanı Sn.Kenan Kelle ve teşkilat üyeleri odamıza ziyarette bulundu.

Ziyarette; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri hazır bulundu.

Ziyarette; şehrimizin ekonomik potansiyelinin artması ve gelişimi için iş dünyamızın talepleri aktarıldı. Görüş alışverişinde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ