Yunanistan-Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou´dan Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün´e Ziyaret

1 Nisan 2015

Yunanistan - Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou 05 Kasım 2014 Çarşamba günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e ziyarette bulundu.

Yunanistan ile Türkiye arasında beşeri ve ticari pek çok ortak nokta olduğunu vurgulayan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; Türkiye ve Yunanistan'da ticari işbirliği yapılabilecek pek çok ortak sektör mevcut. Ülkelerimiz arasındaki ticaret hacminin artması, iki ülke arasındaki işbirliklerinin geliştirilmesi için Odamız olarak her zaman birlikte çalışmaya hazırız" diyerek Yunanistan - Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou'a yeni görevinde başarılar diledi.

"Karşılıklı ziyaretler iki ülke arasındaki dostluk bağlarını güçlendirecektir" diyen Yunanistan - Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou; "Özellikle ticari ilişkilerin gelişmesi hususunda Yunanistan - Edirne Konsolosluğu olarak, odanız ile birlikte iki ülke arasında oluşturacağımız işbirlikleri için memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Yunanistan - Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou, kendisine gösterilen misafirperverlikten dolayı da Başkan Enis Sülün'e teşekkür etti.
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ziyaretin sonunda Yunanistan - Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou'a günün anısına bir hatıra tabağı takdim etti.