Dijital Araçlarla Operasyonel Mükemmellik Nasıl Sağlanır? Semineri

2 Şubat 2023

Sayın Üyemiz; SEMİNERİMİZ İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR.

Odamız ve Bilig Danışmanlık Hizmetleri  firması iş birliğinde gerçekleştirilecek “Dijital Araçlarla Operasyonel Mükemmellik Nasıl Sağlanır? ” konulu seminerimize katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Söz konusu seminer 10 Şubat 2023 Cuma  günü saat 10:00-12:00’da Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleştirilecektir.

Seminer İçeriği:

Operasyonel Mükemmellik çalışmaları her sektörün ihtiyacı olan, işletmenizin kapasite kullanımını, karlılığını ve cirosunu kısa ve orta vadede artıracak çalışmalardır.

Kısa adı ile OpEx , organizasyonların stratejilerini iş sonuçlarına vardırma yolunda işleyen tüm süreçlerindeki verim, kalite gibi karlılığa etki eden faktörleri Yalın 6 Sigma, TPM, DFSS, Dijitalizasyon gibi bilimsel ve kendini dünyaca kanıtlamış metotlar kullanarak müşterilerine katma değer sağlayacakları şekilde iyileştiren bir yaklaşımdır.

Operasyonel Mükemmellik kuruluşların karlılığını artırır.

Oluşan hatalar önlenir.

Mevcut süreç maliyetlerinden tasarruf edilir (enerji, doğalgaz, sarflar vs).

Süreçlerin verim ve etkinliklerini artırılır (duruşlar, beklemeler, stoklar, personel, enerji vs).

Daha kaliteli üreterek/hizmet sağlayarak satış miktarı/payı artırılır

Maliyetleri azaltarak birim fiyat karlılığı artırılır

Satış verimliliğini artırılır.

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 10:00-12:00

Konuşmacı : Birden Tuluğ SİYAHİ - Kıvanç SÜREL

Program:

10.00   Açılış

10.00-11.00  Operasyonel Mükemmellik , Yalın, 6 Sigma ile Verim ve Kârlılık Ölçümlemeleri (  Birden Tuluğ Siyahi ( Bilig OpEx Kurucu Ortak)

• Dijital Araçlarla Operasyonel Mükemmellik
  • Süreç Madenciliği
  • Görev Madenciliği

11.00-11.15 Kahve Molası

11.15-12.00 Robotik Süreç Otomasyonu

12.00-12.15 Soru& Cevap

Seminerimize  http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.