2023 Yılında “Ekonomik Görünüm” Konferansı

20 Aralık 2022

Odamız ve Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık iş birliğinde düzenlenecek olan konferansımızda, Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık Kurucusu Dr. Yılmaz SÖNMEZ ve Ekonomist Prof. Dr. Sadi UZUNOĞLU konuşmacı olacaktır.

Küresel ekonomide yaşanan ve neredeyse son 50 yıldır görülmeyen gelişmeler nedeniyle 2023 yılına ilişkin birçok belirsizlik ortaya çıktı. Ancak son dönemdeki eğilimler ile 2023 yılına ilişkin öngörüler giderek şekillenmeye başlamıştır.

Programı ve içeriği aşağıda tarafınıza sunulmuş olan konferansımıza katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla

İÇERİK:

Bu çerçevede 2023 yılına ilişkin;

• Büyük işletmelerimiz, küçük ve orta boy işletmelerimiz (KOBİ) için, güvenli bir yol haritası oluşturmak,
  • Ülkemizdeki ve dünyadaki ekonomik gelişmelere göre stratejik plan oluşturmak, gerekli hazırlık yapmak.
  • Uluslararası piyasaları analiz etmek,
  • Uluslararası ilişkilerin ekonomiye etkileri, Para piyasaları, Dijital dönüşüm, E-ticaret, İhracat, Kurumsal dönüşüm konularını ele alınacaktır.

PROGRAM:

Tarih: 26 Aralık 2022 Pazartesi