Odamız Makedonya İş Heyeti Organizasyonu

1 Aralık 2022
                                                                                                                               Sayı: 13268

Odamız tarafından; Makedonya’nın  Üsküp şehrine  21-23 Aralık 2022 tarihleri arasında   “Çorlu TSO Makedonya İş Heyeti” organizasyonumuz gerçekleştirilecektir.

Aşağıda şartları sunulan “Çorlu TSO Makedonya  İş Heyeti” organizasyonuna katılma teyidinizi en geç 06 Aralık  2022,  Salı  günü saat 17:00 kadar Odamız Dış İlişkiler Servisine (Hande Nur Sucukçu Tel:  +90 651 10 96 / Dahili:119,  E-mail: ([email protected])  adresine   iletmeniz hususunda gereğini rica ederiz.

Gidiş : 21 Aralık 2022  Dönüş: 23 Aralık 2022 (2 Gece/3 Gün)

Katılım Bedeli  : 770 EURO ( Uçak biletleri fiyatlarının değişmesi nedeniyle katılım teyidi  verilen tarih itibariyle değişiklik olabilir)

•   Otelde 2  gece konaklama + Sabah Kahvaltısı ( DoubleTree by Hilton Skopje)
  •   Çorlu-İstanbul Havaalanı- Çorlu transferleri
  •   Üsküp Havalimanı-Otel- Üsküp Havalimanı transferleri
  •   Üsküp’te yapılacak ziyaretler için otobüs tahsisi ( Firma Ziyaretleri, Dernek Ziyaretleri vb.)
  •   İlk gece toplu yemek organizasyonu
  •   Seyahat süresince grubumuza eşlik edecek rehber.
  •   ½ Günlük Panoramik Şehir Turu
  •   Havalimanı Vergileri
  •   Yurtdışı Çıkış Harcı
  •   Seyahat  Sağlık Sigortası

NOT: İş Heyeti Programı dahilinde Makedonya-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası, Bakanlık vb. Kurum ve Kuruluşlarla Toplantılar yapılması planlanmakta olup, detaylı program oluşturulduğunda katılımcılara bilgi verilecektir.