Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası´ndan TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu´na Ziyaret

4 Kasım 2022
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası´ndan  TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu´na Ziyaret

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Kaya Kumyol, Cem Tunalı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul Adıgüzel, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail Korkut, Elif Perçinoğlu, Tamer Sert, Ahmet Bayram, Ramazan Yaman ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Çorlu TSO olarak seçim sürecimizi tamamladık. Oda tarihinde ilk defa ikinci kez seçilen bir ekip olduk. Bugün de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni hem yönetim kurulumuzla, hem meclisimizle ziyarete geldik. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımızla birlikte geçtiğimiz 4 yılda hem bölgemiz hem ülkemiz için özellikle pandemi dönemi çok güzel çalıştık. İnşallah tüm üyelerimizin desteğiyle Mayıs ayında da Rifat Başkanımla hep birlikte hem bölgemiz hem ülkemiz için özveriyle çalışıyor olacağız. Ülkemizin gururu TOGG olmak üzere Başkanımıza bölgemiz ve ülkemiz ekonomisi için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

HABER GÖRSELLERİ