Vize Başvuru Noktası Odamızda Açılıyor

18 Ekim 2022

Sayı: 11305

Yunanistan Konsolosluğu tarafından vize başvurularını almaya yetkilendirilmiş olan kuruluş KOSMOS VİZE HİZMETLERİ haftanın bir günü Odamız Hizmet Binasında başvuru noktası açacaktır.

Odamızda  özel olarak sunulan bu yeni hizmet ile KOSMOS  biometrik işlem cihazı ve yetkili ekibi sayesinde, vize başvurusu yapmak isteyen kişiler  ulaşım kaynaklı zaman ve maliyet kaybı yaşamaksızın vize başvurularını Odamızdan yapabileceklerdir.

25 Ekim 2022 , Salı gününden itibaren hafta içi her gün vize başvuruları randevu ile kabul edilecek olup,  başvuru yapacak kişiler (0850) 4742021 numaralı hattan KOSMOS Çağrı Merkezini arayabilir veya  www.kosmosvize.com  web sitesinden gerekli bilgilere ulaşabilir.

Bilgilerinize sunarız.