Çek Cumhuriyeti Ticaret Odası Heyeti İle İkili Görüşmeler Etkinliği

14 Ekim 2022

Sayın Üyemiz,

ITO, üyelerimizin uluslararası pazarlarda rekabet gücünün artırılmasına yönelik, 21 Ekim 2022 Cuma günü, İTO Merkez bina 5.kat fuaye alanında 10:00 – 13:00 saatleri arasında  "Çek Cumhuriyeti Ticaret Odası Heyeti İle İkili Görüşmeler Etkinliği" düzenleyecektir.

Kayıt linki içerisinde isimleri yer alan ve “Demiryolu, Lojistik, Esnek paketleme, Otomotiv, Finans, Madencilik, Enerji, İnşaat, Çevre, Su ve Plastik Boru Sistemleri, Enerji ve Nükleer, Yarı iletken ve fotovoltaik ekipmanlar vb ” sektöründe faaliyet gösteren heyet üyeleri ile ikili görüşmeler sağlanacaktır.

Etkinliğe katılım ücretsiz olup, iştirak etmek istemeniz halinde kayıt yapılmasını teminen, en geç 19 Ekim 2022 tarihine kadar kayıt linki üzerinden bilgilerin doldurulması hususu saygıyla rica olunur.

NOT: Görüşmeler İngilizce olarak gerçekleştirilecektir.
Bilgilerinize sunarız
Saygılarımızla