Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Sayman Üyesi Belirlendi

14 Ekim 2022
Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları  ve Sayman Üyesi Belirlendi

Odamızın 8 Ekim 2022 tarihinde yapılan organ seçimlerinin ardından göreve gelen Yönetim Kurulu Üyeleri; 14 Ekim 2022 Cuma  günü Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’ın başkanlığında toplanarak kendi aralarında gerçekleştirdikleri seçim ile Yönetim Kurulu
Başkan Yardımcılarını ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesini belirlediler.

Çorlu TSO’da Görev Dağılımı Yapıldı

Yönetim Kurulu Üyeleri; Kaya Kumyol, Cem Tunalı, Tamer Sert, Müslüm Kahraman, İsmail Korkut, Ertuğrul Adıgüzel, Ahmet Bayram, Hüseyin Ersoy, Elif Perçinoğlu ve Ramazan Yaman’nın hazır bulunduğu seçimde, Kaya Kumyol ve Cem Tunalı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Ertuğrul Adıgüzel ise Yönetim Kurulu Sayman Üye  görevini üstlendiler.

Seçimin ardından açıklama yapan  Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Seçim sürecini Odamıza yakışır bir şekilde tamamladık. Temsil ettiğimiz üyelerimizin onayı ve güveni ile  genç  ve dinamik bir ekiple önümüzdeki projeleri gerçekleştirebilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni görev dağılımımızın  Çorlumuz  ve  Odamız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABER GÖRSELLERİ
Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları  ve Sayman Üyesi Belirlendi