3 Aralık 2014
Çorlu TSO´da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Gerçekleşti
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ( Çorlu TSO ) ve KOSGEB işbirliğiyle, 15 - 25 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" tamamlanmıştır.

Eğitimin sonunda sertifika almaya hak kazanan katılımcılar için KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Tolga Erkan'ın katılımıyla 03 Aralık 2014 Çarşamba günü Odamız Meclis Salonu'nda "Sertifika Töreni" gerçekleştirildi.

Sertifika törenine; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu ve Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hüseyin Ersoy, Fatih Keskin, girişimci adaylar ve basın mensupları katılımda bulundular.

"ÇORLU TSO OLARAK GİRİŞİMCİLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Sertifika töreninde konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; " KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün destekleriyle 15-25 Eylül 2014 tarihlerinde Odamız bünyesinde 70 saatlik 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' gerçekleştirilmiştir. Söz konusu eğitimi tamamlayan ve girişimcilik sertifikasını almaya hak kazanan katılımcılara sertifikalarını vermek üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Çorlu TSO olarak bölgemiz girişimci adaylarına yönelik çalışmalarımız KOSGEB’in de destekleriyle devam etmektedir. Girişimcilerimizin Bölgemize ve Çorlumuza katma değer sağlamasını temenni eder, bizlere bu imkânı sağlayan KOSGEB adına Sayın Tolga Bey’e teşekkür ederim" dedi.

"ALINAN EĞİTİMLER İŞ DÜNYASINA AÇILAN ANAHTARDIR"

KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Tolga Erkan;" Başladığımız günden beri Tekirdağ, Çorlu, Çerkezköy üçgeninde teşvik-i mesai yapıyoruz. En iyi anlaştığımız ve hiçbir sıkıntı yaşamadığımız oda Çorlu TSO'dur. 2010 yılından bu yana girişimcilik eğitimlerine hızlı bir giriş yaptık. Çorlu TSO her zaman olduğu gibi aktif olarak bize imkanlarını sundu. Bu işler ortak irade ve istişarelerle ilerliyor. Kursiyerler eğitimlerini tamamladılar ve sertifikalarını aldılar. Bunlar birinci adımdı. Sertifika her şey değildir. Eğitimi tamamlamak KOSGEB için bir giriş anahtarıdır. Bulunduğunuz yerde ki KOSGEB temsilciliklerinden her zaman destek alabilirsiniz. Gerek yapacağınız işler de gerekse iş fikri konularında üçüncü şahıslardan değil, ticaret odalarından ya da temsilciliklerimizden bilgi alabilirsiniz" ifadelerini kullandı.
HABER GÖRSELLERİ