Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına Erdim Noyan Yeniden Seçildi

10 Ekim 2022
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası   Meclis Başkanlığına  Erdim Noyan Yeniden Seçildi

2 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri organ  seçimlerinin tamamlanmasının ardından  Çorlu TSO Meclisi; 09 Ekim 2022 Pazar günü Odamız Meclis Salonu’nda bir araya gelerek kendi aralarında  gerçekleştirdikleri seçim ile Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları ve  Meclis Katip Üyesini belirlediler.

Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan  Meclis Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

Meclis Başkan Yardımcılığına Saral Sarıalioğlu ve Hülya Perin Meriç, Meclis Katip Üyeliğine ise  Sedat Yıldırım seçildiler.

Seçimlerin ardından konuşma yapan Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan “Uzun ve yorucu bir seçim sürecini geride bıraktık. Önce Meslek Komitesi Üyelerimizin sonrada, Meclis Üyelerimizin takdiriyle önümüzdeki 4 yıl için odamıza, üyelerimize ve şehrimize hizmet etme görevini tekrar üstlendik. Tüm Meclis Üyelerimize verdikleri destek, duydukları güven dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

HABER GÖRSELLERİ