Konferans

25 Temmuz 2022

İlgi: T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nün 25.07.2022 tarihli ve E-29403255-051.02-3868742 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Sanayiciler İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) ve Zimbabve Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, Zimbabve Ekonomik Sivil Toplum Kuruluşları işbirliği ile Zimbabve'li Sektörel Temsilcilerinin katılımı, Zimbabve ve Türkiye'nin ithalat - ihracat, ekonomik ve ticari ilişkilerine katkı sağlamak amacıyla 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü her iki ülkenin yatırımcı ve iş adamlarının ve iş kadınlarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan Türkiye-Zimbabve İş Forumuna, ekte gönderilen yazıda yer alan program metninde belirtilen fiziki olarak otelde, online olarak, davetiye üzerinde belirtilen link adresinden katılım sağlanabileceği belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

DOSYALAR / BELGELER