Bulgaristan - Kırcaali Belediyesi ve Beraberindeki Heyet Odamızı Ziyaret Etti

6 Temmuz 2022
Bulgaristan - Kırcaali Belediyesi ve  Beraberindeki Heyet Odamızı Ziyaret Etti

Bulgaristan'ın Kırcaali şehrinin Belediye Başkanı Hasan Azis, Belediye Meclis Başkanı ve üyeleri, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin ve Belediye Meclis Üyeleri Odamızı ziyaret etti.

Çorlu Belediyesi ve Kırcaali Belediyesi tarafından imzalanan "Kardeş Şehir" protokolü çerçevesinde Odamızı ziyaret eden heyet Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Haşim Yiğit ve Zeynel Yurtseven, Meclis Üyeleri Mesut Küçük ve Cengiz Kesir tarafından ağırlandı.

Odamız Meclis Salonu'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Bulgaristan'ın bölgemiz için Avrupa'ya açılan kapı olduğunu belirtirken; yapılan "Kardeş Şehir" protokolünün önemini vurguladı. İki şehrin sahip olduğu olanaklar açısından bölge ekonomisine büyük katkı sağlanabileceğini belirten Volkan, emeği geçenleri tebrik etti.

Ziyarette karşılıklı hediye takdiminin ardından Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Odamız binasını ve departmanlarını heyete tanıtarak, Çorlu TSO'nun faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İnşası devam eden ve bölgenin en büyük konferans salonu olacak olan Enis Sülün Konferans Salonu'ndaki son çalışmaları da yerinde inceleyen heyet, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından Odadan ayrıldı.

HABER GÖRSELLERİ
Bulgaristan - Kırcaali Belediyesi ve  Beraberindeki Heyet Odamızı Ziyaret Etti