Uluslararası Rekabette Sürdürülebilir Ticaretin Kapısı: İş Etiği ve Uyum Uygulamaları Semineri Gerçekleşti

22 Haziran 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda internet üzerinden gerçekleştirilen Uluslararası Rekabette Sürdürülebilir Ticaretin Kapısı: İş Etiği ve Uyum Uygulamaları semineri 22 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşti.

Seminerde; TOBB üyeleri ve paydaşları iş etiği ve uyum konularında bilgilendirildi  ve bu alandaki faaliyetlerin özellikle uluslararası rekabette kurumlara sağlayacağı avantajlar anlatıldı. Ayrıca etkin bir etik ve uyum programının temel unsurlarından da bahsedilerek, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırıldı.