ISO 27001 BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİMİ EĞİTİMİ

23 Mayıs 2022

Odamız tarafından 31 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek “ISO 27001 BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİMİ” konulu eğitimimize katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Söz konusu eğitim 31 Mayıs 2022 Salı günü saat 10:00-12:30 arasında Odamız Kuzey Eğitim Salonunda gerçekleştirilecektir.

Eğitim İçeriği : ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sisteminin kuruluşlara faydaları ve ISO 27001 Standardının genel istekleri

Eğitmen : Mikdat Yiğit ŞİMŞİT

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Kuzey Eğitim Salonu

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.

Not: Eğitimlerimize/Seminerlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz/Seminerimiz Ücretsizdir.