Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İhtiyaç Sahiplerine İftar Yemeği Dağıtımı Gerçekleştirdi

7 Nisan 2022

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO); Ramazan ayı sebebiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılması için Çorlu Belediyesi Aşevi’ne iftar yemeği desteğinde bulundu.

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elinin uzatılmasının önemine değinen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Odamız tarafından, her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu iftar yemeğini pandemi sürecinin devam etmesi sebebiyle bu yıl da gerçekleştiremedik. Bu sebeple bizde odamız olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere Çorlu Belediyesi Aşevi’ne iftar yemeği desteğinde bulunduk. Dayanışmanın verdiği mutlulukla yine aynı sofrada buluşacağımız günlerin bir an önce gelmesini diliyorum. Bu vesileyle; Ramazan  ayının ve akabinde Bayramımızın  herkese sağlık ve mutluluklar  getirmesini temenni ediyorum” dedi.