Dijital Trakya Projesi Bilgilendirme Toplantısı

24 Şubat 2022

Sayın Üyemiz,

Dijital Trakya Projesi, Trakya Kalkınma Ajansı ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasının da içinde bulunduğu Trakya bölgesindeki 26 Oda ve Borsa’nın ortağı olduğu Trakya ABİGEM A.Ş. aracılığı ile KOBİ’lere dijitalleşme yolunda ihtiyaç duydukları destekleri sağlamaktadır. Dijitalleşen işletmelerin sınırlarını aşarak dünyanın dört bir yanına satış yapabilmelerine olanak sağlamak amacıyla e-ticaret ve e-ihracat alt yapısı ve dijital platform üyeliğini bir yıl ücretsiz olarak KOBİ’lerin hizmetine vermektedir.

Tamamen milli ve yerli kaynaklarla geliştirilen, Dijital Trakya Projesi ile KOBİ’ler, bölgesel ve/veya sektörel bir pazaryeri mantığında fakat kendi marka veya alan adlarında ticaret yapabileceklerdir. Çoklu dil desteği sayesinde ürün ve hizmetleri farklı ülkeler ve farklı para birimleri ile satışa açarak, e-ihracatın sınırsız dünyasında satışlarını arttırma imkânına sahip olacaklardır.

KOBİ’ler ve girişimcilerimizin yerelden tüm ulusala açılması hedefiyle başlatılan Dijital Trakya programına katılım şartları ve avantajlarının paylaşılacağı, detaylarının aktarılacağı bu etkinlikte sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Toplantı İçeriği:

Tarih                    :               28 Şubat Pazartesi

Yer                       :               Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

09:30 Kayıt ve Karşılama

10:00 Başlangıç

10:15 Dijital Trakya Projesi Koordinatörü Bora ÖNALAN sunumu

10:45 ETicaret Merkezi CEO’su Merter ÖZDEMİR sunumu

11:15 Soru Cevap

11:30 Bitiş

Bilgilendirme toplantımıza https://www.corlutso.org.tr/akademi (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.