1 Şubat 2022
Odamız Personeli Entegre Yönetim Sistemi Eğitimine Katıldı

Trakya Kalkınma Ajansı 2021 yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) üyeleri ve personeli için hazırladığı "Entegre Yönetim Sistemi Programının Uygulanması" projesi Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi.

Odamızda 2005’den beri uygulamakta olduğumuz TSE ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TSE ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemi,  TSE ISO 31000 Risk Yönetim Sistemi ve TSE ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemlerinin  tüm ilgili bileşenlerini daha kolay yönetmek için tek bir  sistemde birleştirerek  Entegre yönetim sistemini Odamızda kurmayı istemekteyiz.

Entegre Yönetim Sistemi ile kurumumuzun performansını arttırmak ve üyelerimize daha iyi bir hizmet sunmayı hedeflemekteyiz.  Bu doğrultuda Odamız personeli Entegre Yönetim Sistemi ile ilgili eğitimler almaya devam etmektedir.

Baş Denetçi / Eğitmen Mikdat Yiğit Şimşit tarafından verilen eğitimde sistemin sağladığı faydalar hakkında bilgiler verildi. Bu faydalar ise; Tüm standartların gereksinimlerini bir dizi politika ve prosedürle karşılar. Kalitesizlik maliyetinizi azaltır. Mükerrer iş gücü ve yükünü azaltır. Kişilere bağımlılık azalır. Verimliliğinizi ve etkinliğinizi arttırır. Denetimlerle ilişkili maliyetleri azaltır. Bir bütün olarak kurum için sürekli iyileştirme sağlar. Tüm kurumun açık ve düzgün görüntüsüne tepeden bakılabilir. Çoğaltmayı, bürokrasiyi azaltır ve kaynakları optimize eder. İç ve dış iletişimi geliştirir.

HABER GÖRSELLERİ