Yöresel Ürünlerin Dijital Dönüşümü Bilgilendirme Toplantısı

29 Aralık 2021
Yöresel Ürünlerin Dijital Dönüşümü Bilgilendirme Toplantısı

Sayın Üyemiz,

Türkiye’nin lider e-ticaret platformlarından Hepsiburada, yerel-bölgesel üretici ve zanaatkarların ürün ve eserlerini tüm Türkiye’ye ve dünyaya ulaştırmayı hedeflediği HepsiTürkiye’den programını, Odamızın katkı ve desteğiyle düzenlenen bir etkinlikte, Üyelerimiz, bölgemizin çok değerli üretici, KOBİ ve zanaatkarları ile paylaşacaktır.

Bu etkinlikte Hepsiburada yönetici ve uzman ekipleri, yöresel ve coğrafi işaret tescilli ürünlerin kalite, geleneksellik, yöresel nitelik açısından ön plana çıkmasının sağlandığı, dijital pazarlama ve satış faaliyetleriyle Türkiye’nin dört bir yanındaki yerel üretici ve işletmelere Hepsiburada desteğiyle büyüme fırsatı sunulan HepsiTürkiye’den programını anlatacaklardır.

Hepsiburada Kadın Girişimciler Koordinatörü Duygu Aktaş’ın katılımıyla, yöresel ürünlerin dijitalleşmesi, yöresel kalkınmanın e-ticaret ile desteklenmesi, KOBİ’ler, kooperatifler, kadın girişimciler ve kadın kooperatiflerinin yerelden tüm ulusala açılması hedefiyle başlatılan HepsiTürkiye’den programına katılım şartları ve avantajlarının paylaşılacağı, detaylarının aktarılacağı bu etkinlikte sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Bilgilerinize sunarız.

Not:
Bu toplantıya katılım sağlayan tüm satıcılarımıza 1.000 TL değerinde sponsorlu HepsiAds Reklam kredisi hediyemiz olacaktır.

Tarih                    :               05 Ocak Çarşamba

Yer                       :               Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

13.30 Kayıt ve Karşılama

14.00 Başlangıç