25 Kasım 2021
Odamız Dubai´de Finale Kaldı
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak finale kaldığımız 2021 Dünya Odalar Yarışması'nda Avusturya, Almanya ve Ekvador'dan 3 proje ile yarıştığımız "En İyi Sıradışı Proje" kategorisinde Dış Ticaret İstihbarat Merkezi projemizin sunumunu gerçekleştirdik.
33 ülkenin başvuru yaptığı ve 13 ülkeden 16 projenin finale kaldığı, Dünya Odalar Federasyonu ve Milletlerarası Ticaret Odası tarafından düzenlenen yarışmada birinci seçilen Almanya Potsdam Ticaret ve Sanayi Odası birinci oldu.
Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, Potsdam Ticaret ve Sanayi Odası’nı tebrik ederek, “Projede emeği geçen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Trakya Kalkınma Ajansı ekibi başta olmak üzere, projede birlikte çalıştığımız Trakya Odalarına da şükranlarımı sunuyorum. Ülke ve bölge ekonomimiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.
HABER GÖRSELLERİ