Trakya´da Dijitalleşme Hareketi

8 Aralık 2021
SAYIN ÜYEMİZ,
Dijital Trakya Projesi, Trakya Kalkınma Ajansı ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasının da içinde bulunduğu Trakya bölgesindeki 26 Oda ve Borsa’nın ortağı olduğu Trakya ABİGEM A.Ş. aracılığı ile KOBİ’lere dijitalleşme yolunda ihtiyaç duydukları destekleri sağlıyor.
Dijitalleşen işletmelerin sınırlarını aşarak dünyanın dört bir yanına satış yapabilmelerine olanak sağlamak amacıyla e-ticaret ve e-ihracat alt yapısı ve dijital platform üyeliğini bir yıl ücretsiz olarak KOBİ’lerin hizmetine veriyor.

Tamamen milli ve yerli kaynaklarla geliştirilen, Dijital Trakya Projesi ile KOBİ’ler, bölgesel ve/veya sektörel bir pazaryeri mantığında fakat kendi marka veya alan adlarında ticaret yapabilecekler. Çoklu dil desteği sayesinde ürün ve hizmetleri farklı ülkeler ve farklı para birimleri ile satışa açarak, e-ihracatın sınırsız dünyasında satışlarını arttırma imkânına sahip olacaklar.

Dijital Trakya Projesi kapsamında 1000 KOBİ'mizi dijitalleştirerek online itibarlarının yükselmesine ve gelirlerinin maksimum seviyeye çıkmasına olanak sağlıyoruz.

Trakya dijital dönüşüm hareketinde yerinizi almak için www.dijitaltrakya.com adresinden bilgi alabilir ve hemen başvuruda bulunabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız,