Üyelerimize Yeni Bir Hizmet Daha “Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) Hizmeti”

26 Kasım 2021
Üyelerimize Yeni Bir Hizmet Daha “Sayısal Takograf  (Dijital Ehliyet) Hizmeti”

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 1 Aralık 2021 tarihinden itibaren “Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet)” hizmeti  verilmeye başlayacak.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan “ Hizmet çeşitliliğimizin artırılması kapsamında yaptığımız görüşmeler neticesinde; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yetkilendirilen odamız, 1 Aralık 2021 tarihi itibariyle üyelerine Sayısal Takograf hizmeti vermeye başlayacaktır. Uluslararası ticaretin en önemli unsurlarından biri olan karayolu taşımacılığını kolaylaştırmak amacıyla yürürlüğe giren sayısal takograf uygulaması ile üyelerimiz zaman kaybına uğramadan Odamız bünyesinde bu hizmeti almaya başlayacaktır. Üyelerimize hayırlı olsun” dedi.