Çorlu TSO Yöneticileri, AZZO Deri Mağazası´nın Açılış Törenine Katıldılar

29 Aralık 2014
Çorlu TSO Yöneticileri, AZZO Deri Mağazası´nın Açılış Törenine Katıldılar

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Üyesi Önder Şen'in sahibi olduğu "Azzo Deri Mağazası"nın açılış töreni 27 Aralık 2014 Cumartesi günü gerçekleşti.

Açılış törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Adalet ve Kalkınma Partisi Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy, Fatih Keskin, Meclis Üyeleri; Mehmet Manav, Mustafa Filiz, Yavuz Uylaş ve İsmail Güleroğlu katılımda bulundular.

Açılışta konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; " Açılışını yaptığımız Azzo mağazasının Bölgemize ve Çorlumuza hayırlı olmasını diliyorum. Umarım 2015 yılı kendilerinin başarılı olduğu bir yıl olur" dedi.