Çorlu TSO ve Evros TSO Arasında Dostluk ve İşbirliği Köprüsü

11 Kasım 2021
Çorlu TSO ve Evros TSO Arasında Dostluk ve İşbirliği Köprüsü

Üyelerimizin yurtdışı bağlantılarını kuvvetlendirmek ve iki ülke ticaretine katkı sağlamak için alternatif pazarların araştırılması amacıyla Odamız tarafından Yunanistan Evros Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yutseven, Meclis Üyesi Necati Yıldız ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz’den oluşan Odamız Heyeti, Evros Ticaret Odası Başkanı Sayın Christodoulos Topsidis ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Yunanistan, Çorlu ve Trakya Bölgesi için önemli bir potansiyeldir. Çorlu ve Bölge ticaretinin gelişmesinde en önemli etken sınır komşularıyla yapacağı işbirliğidir. Her iki ülkenin ticaret ile uğraşan kesimlerin birbirlerine olan ihtiyaçları vazgeçilmez bir unsurdur” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Evros Ticaret Odası Başkanı Christodoulos Topsidis; “İki ülke arasındaki işbirliği ve ticaret hacminin gelişmesi için odalar arası ziyaretler son derece önemlidir. Dostlukların pekişmesi ve iş adamlarının yatırımları hususunda ortak hareket ederek çalışmalarda bulunmalıyız” açıklamasında bulundu.

Karşılıklı hediye takdimi ile ziyaret sona erdi.