Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Namık Kemal Üniversitesi Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısına İştirak Etti

27 Ekim 2021
Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Namık Kemal Üniversitesi Teknopark  Yönetim Kurulu Toplantısına İştirak Etti
Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, Namık Kemal Üniversitesi Teknopark Yönetim Kurulu  toplantısına iştirak etti.
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıya; NKÜ Rektörü Prof. Dr. Sayın Mümin Şahin, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Sayın Cengiz Günay, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Süleyman Kozuva, NKÜTEK Genel Müdürü Prof. Dr. Sayın Bülent Eker ve Teknopark Yönetim Kurulu  Üyeleri katılımda bulundular.