Çorlu TSO Kardeş Oda Elazığ TSO İle Biraraya Gelerek “Akreditasyon Değerlendirme ve Kıyaslama Çalışması” nı Gerçekleştirdi

25 Eylül 2021
Çorlu TSO Kardeş Oda Elazığ TSO İle Biraraya  Gelerek “Akreditasyon Değerlendirme ve Kıyaslama Çalışması” nı Gerçekleştirdi

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üye Kaya Kumyol,  Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı, Ertuğrul Adıgüzel, Mehmet Manav, Genel Sekreter İbrahim Karağöz, Kalite Yönetim Temsilcisi - Proje Serv. Sor. Yrd. Buket Özçelik Gürcan ve Proje Servis Gör.   Gülbahar Küçük 2019 yılında “Kardeş Oda Protokolü” imzalanan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundular.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Asilhan  Arslan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile bir araya gelen Odamız heyeti; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sistemi kapsamında iki oda arasında değerlendirme ve kıyaslama çalışması gerçekleştirdi. Kıyaslamada her iki Oda tarafından gerçekleştirilen iyi uygulamalar başta olmak üzere tüm süreçler ve kalite yönetim sistemi üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

HABER GÖRSELLERİ