21 Eylül 2021
Türk Eximbank Genel Müdürü Sayın Ali Güney´den Odamıza Ziyaret
Türk Eximbank Genel Müdürü Sayın Ali Güney, Genel Müdür Yrd. Sayın Mustafa Çağrı Altındağ, Daire Başkanı Sayın Mehmet Efkan Bingöl, Çorlu Şube Müdürü Sayın Yasincan Tanaydı ve Müdür Yrd. Sayın Volkan Şimşek Odamıza ziyarette bulundu.
Ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cem Tunalı ve Mehmet Manav hazır bulundu.
Türk  ihracatını ve sanayisini destekleyen en önemli kurumlardan biri olana Türk Eximbank’ın
son yıllarda büyük bir ihtiyaç olduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Üyelerimizin dış ticaret potansiyelini geliştirmeye çok önem veriyoruz. Amacımız bölgemizde ihracat hacmini yükselterek üyelerimizin faaliyetlerini kolaylaştırmaktır"  dedi.
Türk Eximbank Genel Müdürü Ali Güney; Türk Eximbank’ın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
HABER GÖRSELLERİ