Çorlu TSO 11. Meslek Komitesi ile Keşan TSO 4. Meslek Komitesi Ortak Toplantılarını Gerçekleştirdi

3 Eylül 2021

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 11. Meslek Komitesi ile Keşan Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi Ortak Toplantılarını  02 Eylül 2021 Perşembe günü gerçekleştirdi.

Toplantıya; Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Mutaf, 4. Meslek Komite Üyesi Onur Nurat, Genel Sekreter Erdem Başak,  Akreditasyon Sorumlusu Kadir Can Tunç, Odamız 11. Meslek Komite Başkanı Fatih Balkan, Başkan Yardımcısı Veis Özgür, Komite Üyeleri; Ertuğrul Adıgüzel, Zihni Kumaşoğlu, Mesut Küçük, ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz katıldı.

Toplantıda, bölgede gerçekleşecek ortak çalışmalar ve dijital pazarlamaya yönelik istişarelerde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ